example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Русалонька та її друзі: граємося в підводний світ

Статті та відео-огляди


Статті 12 Червень 5415

Русалонька та її друзі: граємося в підводний світ

Морські глибини сповнені чарівними істотами та фантастичними тваринками, які завжди викликали захоплення у дітей. Та найпопулярнішою серед них була і залишається русалонька. Цей казковий персонаж та всі її підводні друзі створюють неймовірний окремий світ, в який хочеться зануритися кожній дитині. Тож з чого розпочати гру?

Русалонька: від казки до популярного мультфільму

Мабуть, немає дитини, яка б не знала казку про Русалоньку чи не дивилась мультфільм про Аріель. Цікаво, що ці дві русалоньки пов’язані між собою, адже Аріель з мультфільму Волта Діснея було створено на основі саме русалоньки з казки Ганса Крістіана Андерсена. Мультфільм про принцесу Аріель, доньку короля Тритона, зробив її однією з найулюбленіших принцес-русалок серед дівчаток різного віку, і підняв цікавість до таємничого підводного світу і його мешканців до нового рівня.

Нова «Русалонька»

Цього травня в прокат вийшла нова екранізація студії Дісней. Фільм «Русалонька» (2023) наробив чимало галасу та розбурхав неабиякі дебати ще задовго до виходу на екрани. Основні суперечки велися довкола вибору акторки на головну роль – темношкірої співачки Голлі Бейлі. Багато хто був готовий бойкотувати фільм, та на противагу їм знайшлися тисячі темношкірих маленьких дівчаток, які були в захваті від нової русалоньки і раділи, що «нарешті вона схожа на мене».

Чи стане ця екранізація такою ж популярною, як оригінальний мультфільм? Покаже час. Але нова «Русалонька» однозначно має всі шанси сподобатися сучасним, вільним від будь-яких стереотипів дітлахам.

Власний підводний світ: обираємо русалку-іграшку та її друзів

Щоб дитяча гра з русалками та в русалок стала ще цікавішою, пропонуємо звернути увагу на наступні іграшки.

1. Ляльки. Зберіть власну колекцію ляльок-русалок, щоб зануритися в підводний світ наповну.

Бренд «Steffi and Evi Love» пропонує дівчаткам великий вибір ляльок-русалок з різними сюрпризами: Штеффі-русалонька у вбранні з паєтками, менша сестричка Еві з каретою-мушлею та цілі ігрові набори Штеффі-русалка з сім’єю або Штеффі-русалка з малюками.

Найулюбленіша лялька всіх часів Barbie теж має серію ляльок-русалоньок, з якими так весело досліджувати фантастичний підводний світ. Ляльки Color reveal «Веселкові русалоньки» зачарують своїми перетвореннями у воді, а з Barbie русалками з серії «Дрімтопія» відкриються нові можливості у грі.

У Enchantimals теж є чим потішити любительок морських пригод. Чарівні ігрові набори Enchantimals Аквапарк, Родина дельфінів, Магазинчик скарбів океану та Підводне кафе – дітлахам сподобається розігрувати казкові пригоди з фантастичними ляльками та їхніми друзями – морськими звірятками

А ляльки Enchantimals у вигляді русалочки Маури, Нарвала Надді, медузи Желані, морської зірки Старли, райдужної Рибки Рейні та навіть Русалоньки Атлантії з бульбашками точно урізноманітнять дозвілля вашої дитини.

Бренд Polly Pocket також має чим здивувати прихильниць підводного світу. Це і яскравий, оригінальний та деталізований ляльковий набір Polly Pocket Казкові місця Поллівіля «Бухта Русалки», і набір «Маленька модниця Русалонька», яку можна перевдягати і створювати для неї багато стильних образів, і навіть набір у вигляді сумочки Дивовижний світ «Мушля», в якій заховані неймовірні пригоди.

2. Іграшки для ванни. Ванна – ідеальне місце, щоб грати у підводний світ. Залишилося лише підібрати відповідні іграшки.

Русалоньки Bloopies – ідеальна іграшка для дівчаток, які не розлучаються з улюбленою лялькою навіть у ванній. Якщо напоїти таку русалку мильною водою – вона буде бризкатися або пускати бульбашки! Кожна лялечка має свого улюбленця, який також вміє бризкатися.

Граючи з набором Bloopies Мушля, можна вигадати справжню підводну казку! Якщо опустити іграшку під воду, то через 20 секунд вона відкриється і всередині дитина знайде лялечку-русалочку та кілька аксесуарів. Мушлю можна використовувати як маленьку сумочку.

Іграшки для ванни у вигляді морських мешканців чудово підійдуть для знайомства найменших дітлахів із підводним світом. Набір для ванни Addo Droplets Русалонька або набір іграшок для ванни Baby Team з сачком зацікавлять дитину й забезпечать веселе і сповнене приємних емоцій купання. А іграшки-прискалки Playgro Морські друзі або Infantino У світі морському ідеально підійдуть не тільки для веселої гри у ванній, а й для сенсорного розвитку малюка.

Дівчатка від чотирьох років оцінять ляльку-манекен Baby Born «Сестричка Русалонька» з автоматичним душем. Особливістю цієї ляльки є макіяж на її обличчі, який змінює колір у теплій воді. Волосся ляльки довге, його можна мити, розчісувати та прикрашати шпильками, створюючи різні зачіски.

3. Конструктори. А які іграшки дівчатка і хлопчики полюбляють однаково? Звичайно, конструктори!

Конструктори LEGO неодмінно потішать маленьких любительок діснеївських русалоньок. LEGO Disney Princess «Книга пригод русалоньки» та «Скарбниця Аріель» засновані саме на новому фільмі «Русалонька» 2023. Шанувальники ж класичного мультфільму будуть в захваті від конструктора «Підводний палац Аріель».

Серед конструкторів Playmobil любителі підводних пригод теж знайдуть дещо цікавеньке. З Playmobil Magic «Русалка і візок з морської мушлі», «Нептун у возі з акулами» або «Збирачі мушель зі скатом» дуже весело гратися, складати персонажів і вигадувати безліч власних цікавих історій!

4. Набори для творчості та дозвілля. Різноманітні набори для творчості – це саме те, що потрібно, аби не тільки весело проводити дозвілля, а й корисно. Серед варіантів, що сподобаються дівчаткам

Якщо ж захочеться спробувати намалювати русалку, тоді на поміч прийде книжка «Як намалювати русалку та інших чарівних істот» від ілюстратора Лулу Майо.

Дитина, яка захоплюється пазлами, вподобає Trefl, де можна знайти одразу кілька варіантів з улюбленою русалочкою Аріель. А пазл Dodo «Підводна вечірка» сподобається любителькам морських жителів.

Русалки вміють зберігати таємниці, тож дівчатка можуть сміливо довірити свої найпотаємніші секрети блокнотам на замочку із зображенням русалок від бренду Malevaro або ж блокнотам Top Model, фішкою якого є обкладинка, заповнена сяючою рідиною з блискітками, усередині якої плавають невеликі фігурки риб, морський коник і зірка.

Чарівний набір Vladi Toys «Магія русалки» занурить дітей в атмосферу веселощів і розваг, адже тут є і наклейки, і пластилін, і розмальовка, і навіть бомбочка для ванни. Що ще потрібно, аби весело провести час наодинці або з подружками!

Бути схожою на русалку: секрети перевтілення для дівчат

Багато дівчаток обирають образ Аріель на різні свята чи з задоволенням граються в русалок вдома. Розкриваємо кілька секретів, як перевтілитися на морську красуню в домашніх умовах з мінімум зусиль та максимум веселощів.

Щоб стати схожою на русалоньку швидко і просто, знадобиться лише набір дитячої косметики та фантазія. Тіні для повік, блиски для губ, крейда для волосся, лак для нігтів – все, щоб створити неповторний образ русалоньки вдома. Якісні дитячі набори косметики для перевтілення пропонують такі бренди:

Тату для тіла Djeco Русалонька або набір наклейок на тіло Djeco в казковому виконанні з ніжними морськими образами русалок, рибок і черепашок доповнить яскравий і незвичайний образ маленької принцеси.

Якщо ж ваша дівчинка мріє мати такі ж прикраси як у русалоньки, тоді їй сподобається набір для створення кулонів Make it Real «Скарби русалки» або LEGO DOTS Браслети «Русалка».

Що подарувати шанувальникам русалок та морських мешканців

Шанувальники морської тематики зрадіють будь-якому подарунку з улюбленими героями. Але що робити, якщо захоплення дитини триває вже певний час і всі іграшки, конструктори та аксесуари давно є в домашній колекції? Тоді маємо для вас ще кілька ідей, як потішити фаната підводного світу.

Рюкзак Loungefly Disney Ariel Castle collection mini за мотивами популярного мультфільму про Русалоньку сподобається усім, хто любить Аріель. На рюкзаку окрім палацу зображені друзі Русалоньки: краб Себастьян та рибка Флаундер. На зворотному боці рюкзака є зображення Аріель та принца Еріка.

Фанат мультфільму також зрадіє чашці ABYstyle Disney 3D Флаундер. Модель виготовлена у тривимірному форматі як рибка Флаундер. Детальне відтворення із зображенням найдрібніших елементів робить чашку дуже схожою з оригінальним прототипом. Такий подарунок підійде як для дітей, так і для дорослих. А ще шанувальникам Русалоньки Аріель та компанії точно сподобається плакат ABYstyle Disney Русалонька Аріель та Урсула або ж брелок ABYstyle Disney Русалонька Аріель.

Діти, які захоплюються підводними мешканцями загалом, оцінять подарунок у вигляді прозорої парасольки DJECO Русалка, з якої будь-яка прогулянка під дощем одразу стане веселішою, тамблер-стакану Mermaid від бренду YES, який зробить напій смачніше, або ж набору магнітних закладок для книжок Yes Mermaid.

Різноманітний асортимент сучасних іграшок дозволяє заохочувати будь-яке захоплення дітлахів! Тож якщо малечі хочеться гратися в русалоньку, бути рибкою чи збирати скарби морських глибин – підтримайте її цікавість класними іграшками, що розвиватимуть фантазію і креатив дитини.

Автор статті: Анна Шевченко

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта