example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Топ 10 подарунків дитині до Дня Святого Валентина

Статті та відео-огляди


Статті 10 Лютий 1878

Топ 10 подарунків дитині до Дня Святого Валентина

Топ-10 ідей подарунків на День святого Валентина

День святого Валентина — чудовий привід проявити свою любов і турботу до дітлахів. Заведено вважати, що 14 лютого — свято суто для дорослих, але погодьтеся, чого тільки варті щирі посмішки й радість малят, коли вони розпаковують бажані подарунки. Найрожевіший магазин «Будинок іграшок» підготував для вас топ 10 ідей подарунків дітям на День святого Валентина.

Подарунки дівчинці

Прикраси

Оригінальні та яскраві срібні прикраси UMa&UMi або Great Pretenders точно потішать маленьких модниць. Адже різноманітні, сережки, браслети, кольє та обручі для волосся гармонійно доповнять повсякденний стиль вашої крихітки.

Набори для творчості

Якщо дівчинка захоплюється рукоділлям та створенням декору власними руками, то зверніть увагу на набори для творчості Make it Real або Lego DOTs. Юна майстриня із задоволенням проявить свою фантазію та увагу, створюючи браслети, амулети або помпонових персонажей.

Ляльки

Ляльки Enchantimals стануть чудовим подарунком для любительок мультфільму про чарівний ліс і його мешканців. Тільки погляньте, які вони милі й схожі на своїх маленьких вихованців. З ними дитина зможе придумати безліч нових ігрових сюжетів та пригод! Лялечки LOL Surprise — неймовірно стильні красуні, від яких буде у захваті будь-яка дівчинка. Адже у цих крихіток є все, аби стати зірками вечірок. Зберіть усіх лялечок для колекції та створюйте неймовірні образи завдяки яскравому одягу й аксесуарам! Красуні Barbie — завжди безпрограшний варіант для маленьких дівчаток, які обожнюють рольові ігри! Приміряючи на себе різні ролі, ваша маленька принцеса встигне побути і нареченою, і лікаркою, і спортсменкою. Ляльки NaNaNa Surprise неодмінно порадують дівчинку своїм вишуканим образам. Дівчатка зможуть розчісувати та заплітати їхнє довге волосся у різноманітні зачіски, міняти їм наряди та створювати нові ігрові сюжети. Нехай ваша крихітка допоможе обрати новий образ, в якому вона буде сяяти сьогодні лялька Rainbow High. Щасливі власниці неймовірно гарних та виразних скляних очей зі «справжніми» віями роблять лялечку по-справжньому особливою.

Косметика

Перша дитяча косметика повинна бути якісною і натуральною. Тож радимо придивитися до яскравих наборів Martinelia та Lukky. Майбутні візажистки будуть у захваті від такої кількості тіней, блисків для губ та лаків для нігтів й зможуть тренуватися на мамі або подружках.

М’які іграшки

Подаруйте дитині іграшкового пухнастика, який стане їм найкращим плюшевим другом. Малята зможуть довірити йому будь-які секрети, подивитися з ним мультфільм або взяти з собою у дитячий садочок. Наприклад, ці милі звірятка TY з величезними очима не залишать байдужими жодного малюка. Плюшеві звірятка AURORA познайомлять малюків із тваринним світом, стануть близькими друзями та вірними супутниками. Котики, собачки та поросятка Chi Chi Love вміють ходити, рухати хвостиком і гавкати. Тому дитина зможе гуляти зі своїм улюбленцем будь-де. Інтерактивні іграшки FurReal Friends будуть не просто розважати малюка, але і навчати його корисним навичкам – наприклад, як доглядати й дбати про домашнього вихованця. Вони вміють чхати, пити з пляшечки, реагувати на дотики та відтворювати найрізноманітніші звуки.

Що припаде до смаку хлопчику?

Набори для дослідів та фокусів, наукові ігри

Юні дослідники та винахідники будуть у захваті від наборів Znatok. Збираючи певні електричні кола з цього конструктора, дитина зможе швидко засвоїти безліч знань і практичних навичок щодо електронних схем та познайомитися з чудовим світом електроніки. За допомогою наборів для дослідів Ranok хлопчик зможе провести купу наукових експериментів, дізнатися багато нового про різні хімічні інгредієнти та особливості їх взаємодії. Наукові набори точно здивують маленького дослідника. Адже де ще він зможе зробити власноруч Картопляний годинник чи займеться розкопкою динозаврів. А з наборами для фокусів Magic Five дитина покаже свою владу над предметами та навчиться керувати ними силою думки (або спритністю рук).

Машинки й автотреки Ваш маленький бешкетник любить швидкість і карколомні перегони?

Тоді машинка Hot Wheels стане чудовим доповненням його колекції, адже кожна модель має свій власний унікальний дизайн. А з треками діти зможуть тренуватися у вправності запуску, щоб автомобіль подолав усі небезпечні повороти й здобув перемогу! Металеві міні-копії службових автомобілів Автопром — прекрасна знахідка для будь-якого хлопчиська, який цікавиться легковими автомобілями. Нехай він доповнить свою колекцію новою поліцейською машинкою або швидкою допомогою. Якщо влаштовувати рейсингові перегони, то з машинками від бренду Dickie Toys. Набори цього бренду дають можливість спробувати себе в різних ролях: патрульним, пожежником, мисливцем.

Конструктори

Збирати з крихітних деталей неймовірні споруди, містечка, автомобілі та кумедних тваринок полюблять не лише діти, а й дорослі. Завдяки конструктору Lego дітлахи зможуть проявити свою фантазію на повну, збираючи відомі хмарочоси, замки, піратські кораблі та космічні шатли. З конструктором IBLOCK дитина зможе дізнатися більше про техніку! За допомогою конструктора Playmobil малюк зможе скласти свій ресторан та запросити гостей спробувати смачну піцу. А завдяки магнітним конструктам Magplayer можна скласти будиночки, транспортні засоби та навіть тварин.Настільні ігри та пазли

Подарунок, від якого будуть у захваті не тільки хлопчаки, а й усі члени родини. Адже зараз — найкращий час, аби провести його у сімейному колі за цікавим дозвіллям — пазлами, настільними іграми та головоломками. Серед широкого асортименту ви завжди можете обрати гру під свій смак, бажану кількість гравців, тематику і віковий діапазон. Від класичних Скрабл, Уно від Mattel Games, Монополії і Твістеру від Hasbro Gaming до Дуелю в кубі або Розумного сирнику від Smart Games.

Якщо хлопець полюбляє збирати дивовижні картини із пазлів, в такому випадку чудовим варіантом для подарунку стануть пазли Trefl. Хлопчик зможе зібрати картину із зображенням улюбленого героя з популярних коміксів Marvel — Спайдермена, а юного гонщика точно порадує пазл з героями мультфільму «Тачки».

Для менших малюків підійдуть пазли DoDo та DJECO, завдяки яким вони познайомляться з різними видами тварин та їхнім середовищем існування, підводним світом та зможуть відкрити для себе космос. А як щодо тривимірних пазлів CubicFun? Дитина охоче буде збирати улюблений хмарочос чи культурну пам’ятку, дізнаючись про неї щось нове.

Любителям головоломок неодмінно сподобаються кубики Rubiks та головоломки Smart Cube, які точно не дозволять нудьгувати.

Книжки

Книга — найкращий подарунок на будь-яке свято. Тож рекомендуємо обрати цікавий екземпляр, враховуючи інтереси хлопчика. Якщо допитливий малюк цікавиться людською анатомією, ця «Велика книга про тіло» від Artbooks стане відмінним подарунком. Завдяки їй можна дізнатися багато корисного про дивовижно складний та злагоджений механізм — тіло людини! У коміксі «Як приборкати дракона 3. Крижаний замок» від видавництва Ranok на дітлахів чекають найзахопливіші пригоди драконячих вершників!

З довідником першопрохідця від Artbooks хлопчик зможе досліджувати таємничий світ Minecraft із допомогою намальованих від руки карт кожного біому та великої кількості нотаток й замальовок, що приведуть до рідкісних скарбів. «Книжка з секретними віконцями» від Crystal Book познайомить дітлахів з різними динозаврами — летючими та водяними, травоїдними та хижими, які жили мільйони років тому на Землі.

Подарунки для найменших

Брязкальця й прорізувачі, іграшки для ванни, сортери, проектори та музичні розвивальні забавки — все, що необхідно для розвитку щасливих і життєрадісних малюків!

Ваш хлопчик боїться темряви? Тоді йому потрібне музичне ведмежа, що світиться від Chicco. М'яке блакитне світло і спокійна музика заспокійливо впливають на малюка. Або нічник-проектор у вигляді милого гіпопотама від Fisher Price, з пластмасовим тулубом? плюшевими лапками й головою, завдяки якому ваш малюк побачить проєкцію нічного зоряного неба.

Брязкальце у вигляді крабика від Canpol babies стане першою іграшкою для найменших діток. Разом зі шкарпетками-брязкальцями від Infantino дітки познайомляться з тигриком та зеброю!

Прорізувач у вигляді симпатичної мавпочки від Matchistick Monkey стане першою зубною щіткою крихітки та закріпить навички гігієни порожнини рота.

Баттатокачалка Єдиноріг Діллі-Доллі від Battat дозволить малюкові вирушити у справжню подорож! Потрібно тільки осідлати скакуна і гойдатися, а також насолоджуватись справжнім цоканням копит! А кумедний крокодил Клац-Клаус стане не тільки улюбленою іграшкою для дитини, а й чудовою прикрасою дитячої кімнати.

Ваш малюк любить купатися? Тоді іграшковий набір для ванни Бегемот від Addo стане у пригоді під час водних процедур. Процес водних процедур стане ще захопливішим з набором для ванни Мешканці океану від Addo або черепашками від Baby Team. Яскраві іграшки для купання у формі звірят від Baby Team викличуть справжнє захоплення у малюків. Зі слоником, бегемотиком, пінгвіном, левом та іншими тваринками дитині буде весело, адже з ротиків звіряток бризкає водичка.

P.S. Не забудьте додати до подарунку солодощі, які так обожнюють дітлахи та валентинку. Приготуйте їхній улюблений тортик чи капкейки у формі сердечок і нагадайте про те, як сильно ви їх любите. Не пропустіть можливість порадувати своїх дітлахів приємними сюрпризами до Дня святого Валентина!

Автор статті: Експерт Бі

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта